Animatiile coreene, din ce in ce mai apreciate

Animatiile coreene
M-am gandit sa vorbesc astazi despre animatiile coreene care se numara printre favoritele copiilor din intreaga lume si care sunt cap de afis pe toate posturile de desene animate. Aceste animatii sunt de lung metraj impartite pe episoade si in fiecare episod personajul principal trece prin tot felul de intamplari mai placute sau mai putin placute.
Adeseori aceste animatii sunt de domeniul fantasticului deoarece personajele sunt dotate cu puteri venite de pe alte planete indepartate si care le fac speciale putand sa se lupte cu puteri malefice care sunt puse sa distruga. In fiecare serie animata de acest gen veti intalni o noua lupta intre bine si rau intre puteri care depasesc orice imaginatie.
De cele mai multe ori odata ce una din serii fascineaza publicul imedeat se creioneaza o alta care sa continue povestea aparad noi personaje care sar in ajutorul celor deja cunoscute si care fac ca lupta sa nu ia sfarsit niciodata.
Chiar daca aceste serii animate fascineaza pe multi copii totusi ele au o incaractura violenta care este transmisa si care cred ca nu este benefica, insa cei mai multi tin cont ca cei mici sunt atrasi in general de personajele pozitive si vor dori sa le imite doar pe acelea, insa nu este o regula.
Sunt si unele serii care par chiar dragute cum este de exemplu Avatar star Sue in care este vorba despre o mica printesa cu par roz pe nume Sue care este foarte dragalasa si in care nu isi fac aparitia personaje de speriat ci mai degraba este pus accentul pe talentele micutei printese pe care le-a dobandit datorita unei baghete magice care ii serveste si ca microfon fiind o serie plina de muzica. Nu inseamna ca in aceasta animatie nu au loc si conflicte si diferite probleme cu care Sue se confrunta, ca pana la urma viata este alcatuita si din situatii neprevazute si intamplari mai putin placute care o ajuta sa invete sa razbata altfel prin viata si sa fie mai puternica si sa lupte pentru ceea ce isi doreste cu adevarat.
Au aparut si foarte multe jocuri cu Sue in care cei mici au ocazia sa se distreze alaturi de personajul preferat facand impreuna tot felul de lucruri interesante alaturi de ea, si mai ales daca este o printesa se vor ocupa de ingrijirea ei ca sa arate incantator de fiecare data.
Printre animatiile coreene care au avut multa priza la publicul celor mici este si Sailor Moon in care sunt prezente cinci eroine deosebite care au fiecare cate o putere a lunii ce le face speciale si care impreuna reusesc sa puna stavila energiilor rele care ataca pamantul. Si aceste mici eroine au facut furori la vremea aceea si peste tot apareau reviste, cartonase, jucarii cu aceste fete incat orice copil si le dorea.
Sunt foarte multe aceste serii animate care se deruleaza pe banda pe micile ecrane si care sunt printre favoritele celor mici si sunt hotarati sa nu rateze niciun episod iar daca ii intrebi despre ele nu vor ezita sa iti raspunda cu lux de amanunte tot ce stiu despre fiecare personaj in parte si tot ce poate el sa faca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *