Caruciorul perfect pentru plimbarile perfecte

Caruciorul perfect pentru plimbarile perfecte

Unul dintre cele mai importante accesorii pe care trebuie sa il achizitionam atunci cand un copil este pe drum, este desigur caruciorul! Pana cand cel mic va putea merge, caruciorul va deveni cel mai bun prieten al parintilor! Atunci cand alegem caruciorul pentru cel mic din multitudinea de oferte de pe piata, trebuie sa tinem cont de cateva reguli pentru a nu aparea probleme pe parcurs. Prioritatea numarul unu este: siguranta bebelusului.

Un carucior reversibil in care copilul poate fi pozitionat cu fata catre tine sau catre directia de mers este cel mai potrivit. Asa, il vei putea supraveghea mai usor pe cel mic, dar cand va fi nevoie ii vei putea arata si frumusetile ce il inconjoara, tinandu-l ocupat si oferindu-I o plimbare pe cinste. De asemenea, saltea caruciorului trebuie sa fie tare si acesta trebuie sa fie dotat cu o curea de prindere foarte sigura si rezistenta.

Un al doilea criteriu este confortul micutului tau. Cu siguranta ca iti doresti ca plimbarile sale alaturi de tine sa fie pe lista momentelor frumoase. Un carucior cu roti mari si gonflabile va atenua denivelarile aleilor din parc si bebelusul nu va fi suspus la socuri.

Ultimul criteriu, dar nu cel din urma este confortul parintelui. Suntem convinsi ca pentru a va simti bine impreuna, nu iti poti neglija propria persoana. Alege un carucior usor de transportat, mai ales daca e nevoie sa il urci si sa il cobori zilnic un numar considerabil de etaje. Cu cat este mai usor de pliat, cu atat caruciorul va incapea mai bine si in portbagajul masinii tale, in cazul in care vei dori sa faceti o plimbare mai lunga sau o excursie in familie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *