Despre voluntariat si antreprenoriat

voluntariat si antreprenoriat

Voluntariatul ma pregateste foarte bine pentru ceea ce urmeaza sa fac, m-am dezvoltat in doi ani de voluntariat foarte mult si nu cred ca ajungeam sa fiu atat de cunoscut, sa cunosc la randul meu foarte multi oameni importanti, sa stau in sedinte cu oameni atat de influenti, sa fiu atat de bun speaker si sa am mereu oameni care sunt gata sa-mi dea o mana de ajutor in orice moment al zilei. Ii sunt dator voluntariatului, chiar daca muncesc zilnic, sunt presedintele unei asociatii de voluntariat, organizez evenimente si fac zilnic zeci de drumuri pentru ca voluntarii mei sa fie cei mai buni, cei mai bine vazuti si munca lor vreau sa fie rasplatita prin recunostinta, prin succes, prin relatii importante care duc spre succes.

Ca presedinte de organizatie de studenti, am de-a face cu foarte multe acte si sunt implicat direct in intalniri cu functionari, cu avocati, cu contabili pentru audit financiar si lista poate continua. Ma bucur enorm cand trebuie sa ma intalnesc cu un om nou, sa cunosc o noua persoana, pentru ca stiu ca in viitor toate aceste cunostinte ma pot ajuta in mod real.

Sunt pasionat de comunicare, imi place sa vorbesc in public, sa prezint si sa organizez evenimente, imi place sa merg dintr-un loc in altul si sa vad cum toate lucrurile se rezolva datorita mie. Totodata, imi place sa vorbesc cu oamenii din jurul meu, oamenii din asociatie, sa ii ajut, sa imi sune telefonul si sa ii ajut pe toti cei care imi cer ajutorul.

One thought on “Despre voluntariat si antreprenoriat

  1. Cei mai mulți dintre antreprenorii pe care îi cunosc au activat și în voluntariat, ba chiar au făcut performanță acolo. Cred că este o etapă de pregătire pentru a intra în mediul afacerilor foarte bine pregătit. Să fim serioși acum, câți dintre noi nu au măcar câțiva prieteni care fac voluntariat și au și planuri de afaceri?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *