Plictiseala poate fi alungata

Ni se intampla tuturor sa ne plictisim si sa intram intr-o stare care nu ne ajuta deloc pe niciun plan. Practic, plictiseala este cea mai nociva stare din orice domeniu de activitate. Partea bune, cel putin in cazul meu, este ca aceasta plictiseala nu intervine atunci cand muncesc, ci reusesc sa ma mentin continuu motivat si foarte productiv, dar ce facem atunci cand chiar nu mai avem de munca si avem cateva zile libere pe care habar nu avem cum sa le petrecem?

Eu intru intr-o usoara depresie atunci cand nu am ce face pentru ca-mi place mereu sa fiu activ si sa fiu implicat in diferite actiuni.

Am facut o lista cu 3 lucruri de facut atunci cand simti ca nimic nu te poate scoate din plictiseala:

  • Sport

Sportul este foarte sanatos si te poate ajuta sa ai mereu o stare pozitiva si un tonus bun. Scutind zilele de weekend, in care majoritatea salilor de forta sunt inchise (dar chiar si atunci poti merge sa alergi in parc), poti sa faci zilnic un antrenament fizic care sa-ti solicite muschii. Statul in pat nu va mai fi un lucru aiurea pe care-l faci cand te plictisesti, ci va fi foarte odihnitor si bine meritat.

  • Urmareste filme

Filmele te pot ajuta sa scapi de plictiseala intr-un timp relativ scurt. Indiferent de filmul pe care il urmaresti, filme de actiune sau romantice, un film cu o poveste buna te poate pune serios pe ganduri si iti poate retrezi starea de a trai.

  • Plimba-te pe afara

Chiar daca consideri ca orasul tau nu mai poate veni cu nimic nou care sa te scoata din starea plictiselii, o plimbare intr-un parc sau chiar pe strazile orasului iti poate incarca bateriile. Poti observa foarte multe lucruri care te inspira.

One thought on “Plictiseala poate fi alungata

  1. Eu obișnuiesc să-mi alung plictiseala prin artă. Picturile pe numere, tablourile personalizate, muzica de calitate, sunt preferatele mele.. mă ajută să mă relaxez, dar și să mă încarc cu motivație, de aceea mă înconjor cu ele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *