Ce printuri se poartă în 2016

Ce printuri se poartă în 2016
Chiar dacă în fiecare an găsim pe podiumuri printuri florale, printuri care imită blana animalelor (faimoasele animal print) sau forme geometrice, sunt câteva imprimeuri care prevalează în fiecare sezon.
Uneori, în special la schimbarea sezonului, ese puțin derutant să îți aduci garderoba în pas cu ultimele tendințe. Așa că ne întrebăm ceva mai des ce se poartă. Ei bine, chiar dacă achiziționarea de haine noi poate lua timp, ne putem baza întotdeauna că putem găsi ceva prin garderoba noastră care să se regăsească în liniile principalelor trenduri în materie de printuri. Astfel, uitați care sunt printurile cele mai populare dintre colecțiile pentru primăvară – vară 2016, care cu siguranță se regăsesc în garderoba dumneavoastră deja.
  • Carouri îndrăznețe
Carourile și imprimeurile se află pe listele dece se poartăde câteva sezoane. Iar în primăvara lui 2016 acestea devin mai îndrăznețe și mai colorate, iar designerii au fost mai creativi cu acest imprimeu. Putem vedea cum acest print se transformă într-unul floral abstract, însă majoritatea designerilor mizează pe contrast și pe un design interesant al pieselor de vestimentație care au acest imprimeu.
  • Printuri florale
Haideți să fim sincere. Fiecare dintre noi are o rochie cu imprimeu floral. Ei bine, printurile florale, fie ele naturale sau abstracte se găsesc și sezonul acesta pe listele de ce se poartă. Iar această primăvară vine cu noutatea florilor în mărime naturală și a celor abstracte aplicate pe rochii de vară mai de grabă cele de primăvară. În plus, un design abstract va fi întotdeauna mult mai interesant decât florile care abia atunci vor reveni la viață. Însă pentru zilele romantice pe care vi le-ți va petrece plimbându-vă în parc sau alături de cineva apropiat, puteți opta pentru un imprimeu realist, romantic. Avantajul oricărui fel de imprimeu floral, fie el unul clasic sau avangardist, are calitatea de a vă accentua feminitatea și grația.
  • Printuri în serie, tradiționale
Imprimeurile în serie fac referire la cele mai reluarea unor forme geometrice. Gândiți-vă la modelul unei ii care se repetă la nesfârșit. Chiar dacă ia nu se regăsește pe podiumuri, modelul repetat se poate vedea în această primăvară transpus în modele tradiționale, în special care aparțin culturii africane sau de printuri animale sau naturale. Printurile psihedelice si cele tribale s-au regăsit și sezoanele trecute în colecțiile marilor designeri, prin urmare puteți apela cu încredere la hăinuțele vechi care au astfel de imprimeuri.
  • Iluziile optice
Dacă vreți să impresionați și nu știți ce se poartă în acest sens, puteți miza pe un imprimeu cu iluzie optică.  Aceste printuri au foarte populare și sezonul trecut, deci cu siguranță se găsesc în garderoba dumneavoastră. Avantajul acestui print este că vă poate ascunde micile defecte, poate micșora talia și poate alungi silueta numai cu ajutorul imprimeului, purtat desigur, cum trebuie. Cel mai popular contrast din sezonul primăvară 2016 este cel între alb și negru, care este de altfel foarte flatant pentru siluetă.
  • Prinuri abstracte
Printurile abstracte au fost foarte populare și în anul 2015, deci atunci când vă faceți loc în garderobă pentru ce se poartă acest nou sezon, nu le puneți deoparte. Pe o pare dintre ele le veți putea repurta. Puteți miza chiar și pe imprimeurile op-art. Însă mai la îndemână vă vor fi colajele și printurile abstracte psihedelice cu care am fost atât de obișnuiți odată cu revenirea modei anilor 70 în atenția publicului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *