Oxette Dreamer 11X75-00245 – Ceas de dama placat cu aur roz de 18K

Ceas de dama placat cu aur roz de 18K
Noua colectie a brandului Oxette esteintitulata Dreamer si are in componenta sa un nou model de ceas, noul ceas dama Oxette Dreamer 11X75-00245. Noua colectie de ceasuri dama Oxette este dedicata stilului fashion, ocunoscuta marca ce este vandut în peste 25 de tari din lume intreaga. Noul ceas Oxette Dreamer 11X75-00245 este produs de o companie recunoscuta international pentru designul si produsele de calitate greceasca pe care le lanseaza pe piata.
Ceasurile lansate de brandul Oxette sunt comercializate pe piata in doua variante, ceasuri barbati si ceasuri dama. Forma carcasei este rotunda, cadranul ceasului denota eleganta datorita culorii sale negre, iar display-ul acestui ceas este unul analog. Geamul ceasului este construit din cristal mineral, un cristal care este putin mai rezistent ca sticla. Carcasa ceasului este de culoare rosegold, este un ceas dama placat cu aur roz de 18K, grosimea carcasei masoara 10 mm, iar latimea si inaltimea masoara 41 mm. Ceasul are baterie incorporata iar odata cu achizitionarea sa, urmeaza sa beneficiati automat si de doi ani de garantie inclusi.
Mecanismul ceasului este Quartz -Elvetian, carcasa ceasului este compusa din otel inoxidabil, culoarea carcasei este rosegold cu influente nude, iar ceasul mai este dotat cu o rezistenta atmosferica de 3 ATM.  Ceasul dama Oxette Dreamer 11X75-00245 are capacitatea de a suporta doar o interactiune superficiala cu apa. Achizitionarea unui ceas quartz -elvetian este o decizie desteapta, iar aceasta este datorita rezistentei sale la abraziune, zgariere, ciobire, spargere si temperaturi inalte.
Aceasta gama larga de ceasuri de mana are ca public tinta doar acele femeiindependente, cu atitudine misto si care isi doresc sa achizitioneze un ceas ce apartine stilului fashion. Bratara ceasului dama Oxette Dreamer 11X75-00245are in componenta sa o combinatie stilata dintre materialele otel inoxidabil si silicon. Bratara acestui ceas are o lungime de 210 mm, masoara o latime de 12mm, iar culoarea bratarii este nude cu influente aurii. Inchiderea ceasului seface cu ajutorul unei catarame, iar caracteristicile speciale ale ceasului sunt: afisajul secunde, afisajul ora si afisajul minute.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *