Cum a reusit o saltea sa imi schimbe viata

saltea de calitate
Pana de curandma trezeam mai obosita de cat ma culcam. Ma trezeam cu dureri foarte mari despate si cu gatul intepenit. Mi-a luat mult sa imi dau seama ca nu am o saltea care sa corespunda cu nevoile mele. Desi pare greu de crezut unele saltele iti pot provoca dureri insuportabile de spate.
Daca imi dadeam seama mai devreme ca salteaua pe care o aveam imi provoca durerile de spate cusiguranta nu as fi ajuns in situatia asta, dar mai bine mai tarziu decat niciodata. Imediat ce am realizat acest lucru am plecat in cautarea unei saltele de calitate.

Cat ar trebui sa cheltuim pe o saltea?

Eu personal nu as da mai putin de 1500 lei si nici mai mult de 2500 lei pe o saltea. Asa ca am ales o saltea de 2000 lei. Dar aceasta este decizia fiecaruia. Doar tu poti decide cat vrei sa investesti intr-o saltea. Dar atunci cand o alegi trebuie sa fii atent la mai multe lucruri.

La ce am fost eu atenta atunci cand am achizitionat salteaua?

In primul randam cautat o saltea care sa nu fie nici foarte tare si nici foarte moale. O saltea de o duritate medie si cu cateva zone de confort. Nu este indicat saalegi o saltea cu foarte multe straturi de confort, dar nici cu prea putine.
Un alt criteriucare mi-a influentat decizia foarte mult a fost daca salteaua este sau nutratata impotriva bacteriilor si acarienilor. O saltea este foarte dificil decuratat si nu se poate realiza acasa. Si fiindca petrecem aproape o treime dinviata noastra dormind atunci este foarte important ca aceasta sa fie curata. Asa ca acest criteriu a fost unul foarte important pentru mine. Daca salteaua taprezinta urme de uzura atunci ar fi cazul sa cauti alta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *