Cum sa faci bani din content writing

content writing

Inca o metoda foarte interesanta prin care poti castiga ceva banuti este sa scrii articole pentru alti webmasteri. Daca esti foarte bun si serios, poti trai decent din asta, dar trebuie sa muncesti foarte mult pana sa ajungi la acea etapa.

Multi traiesc din asta, traiesc din scris. Bineinteles ca acele persoane sunt foarte profesioniste, au mii, poate milioane de articole scrise la viata lor si stiu cum sa se incadreze in timp, stiu cum sa redacteze si sa retuseze un articol chiar si cu ochii inchisi.

Pentru a fi un bun content writing trebuie sa tii cont de urmatoarele aspecte:

Trebuie sa fii foarte serios

Cand un client iti livreaza o comanda, sa zicem ca vrea 10 articole, tu trebuie sa analizezi comanda, sa vezi bine despre ce e vorba, sa vezi daca stii sa scrii pe nisele cerute pentru acele articole si sa fixezi o data cand sa ii dai clientului cele 10 articole.

Nu te grabi sa zici ca ii trimiti articolele in doua zile. De cele mai multe ori apar unele obstacole care te impiedica din scris, de aceea trebuie sa-ti iei tot timpul 1-2 zile peste timpul in care crezi ca poti termina cele 10 articole.

Daca ai probleme totusi cu articolele si crezi ca o sa depasesti deadline-ul, anunta-l pe client.

Un vocabular dezvoltat

Nu oricine este in stare sa scrie un articol de peste 250 de cuvinte, spun asta pentru ca stiu ce vor clientii de la un content writer. Ei vor articole scrise corect din punct de vedere gramatical, cat mai lungi si scrise inteligent. Nu vor articole in care o idee este reluata de 5 ori, nu vor articole in care limbajul este ca la clasa a 2-a.3.

Inspiratie

Trebuie sa ai cat mai multa inspiratie. Ideile pentru articole nu iti sunt date mereu, de cele mai multe ori, pe webmaster nu-l intereseaza tema articolului, el vrea doar content de calitate pentru site-urile lui. Atunci trebuie sa analizezi piata si sa scrii articole care au priza la public, trebuie sa te joci cu cuvintele cat mai frumos si sa faci un articol de care sa fii mandru.

Cu articole de calitate o sa te ridici din ce in ce mai sus si ai sa ajungi sa castigi foarte bine din treaba asta. Spor la scris!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *