Cum sa castigi bani cu ProBux

castigi bani cu ProBux

Cand am inceput sa cochetez cu online-ul si am aflat ca se pot face bani din acest mediu, am inceput sa-mi deschid cat mai multe conturi pe PTC-uri, astfel credeam ca o sa fac multi bani. Acum, dupa 3 ani de la debut, vreau sa revin la un singur PTC, dar sa-l folosesc cu cap.

Vorbesc despre ProBux, probabil cel mai sigur PTC. Acest site isi plateste userii cu cate 1 cent pentru fiecare reclama click-uita de 30 de secunde, sunt 4 astfel de reclame pe zi. Acestea nu sunt singurele reclame afisate, sunt maxim 20 pe zi pe care sa dai click, dar nu toate sunt platite cu 1 cent.

Cum functioneaza ProBux

Dupa ce iti deschizi un cont pe link-ul de mai jos poti incepe sa castigi primii banuti. Cauta meniul „View Ads” din partea de sus a paginii, acolo iti vor aparea mai multe reclame, dai click pe fiecare si asteapta sa se incarce acel cilindru rasturnat. Dupa acesta va fi incarcat, vei primi banutii.

Castiga mai mult cu refferali

Daca vrei sa castigi o suma frumusica din astfel de site-uri trebuie sa investesti in refferali. Acestia pot fi achizitionati de la ptc-ul respectiv sau adusi de voi. De pe urma unui refferal poti castiga 0.5 centi pentru fiecare reclama click-uita de acesta, asta pe un cont Standard. Daca ai un cont Golden, scorurile cresc considerabil, poti castiga zilnic 1 cent pentru fiecare reclama urmarita de refferal, dar si reclamele vazute de tine vor fi platite mai scump.

Poti castiga sume frumoase

Fara sa investesti nici un ban, faci 6$ in doua luni de zile, din acesti 6$ investesti 5$ in 20 refferali. De pe urma acelor refferali ai de castigat 15$ in doar o luna de zile. Insa, trebuie sa stii ca nu trebuie sa astepti doua luni de zile pentru a investi in refferali, poti investi din propriul buzunar o astfel de suma, ca apoi sa ai de castigat triplu.

Daca nu vrei sa investesti nimic, invita cat mai multi prieteni si pune-i sa dea click pe reclame in fiecare zi, astfel vei avea si tu de castigat de pe urma fiecarei reclame din contul lor.

Vrei sa incepi sa castigi bani cu ProBux?

Deschide un cont de pe urmatorul link sau pe banner-ul de mai jos, astfel ma vei ajuta si pe mine putin. Tu nu ai nimic de pierdut, tot atat o sa castigi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *