Vara este sora cu marea

Vara este sora cu marea

Pentru ca suntem foarte aproape de cel mai frumos anotimp din toate cele patru, trebuie sa ne gandim din ce in ce mai serios la vacante, la imbracamintea pe care o vom aborda in acest sezon, dar si la planurile pe care ni le-am propus pentru vara anului 2017.

Personal, imi place foarte mult vara, poate pentru ca sunt nascut in acest anotimp sau pur si simplu pentru amintirile pe care ti le poti face in acest anotimp cu foarte mult timp liber. Sincer, consider ca vara este un anotimp predestinat distractiei si amintirilor. Spun asta pentru ca am observat ca nu sunt singura persoana indragostita de noptile lungi si calduroasa sau de zilele caniculare.

De mic copil am fost invatat ca in fiecare vara sa merg la mare. Parintii mei au avut mereu grija sa ma duca pe litoral in fiecare vara, iar din acest motiv am ajuns sa fiu oarecum invatat sa-mi fac concediul la mare, fie cu familia, fie cu prietenii mei. In ultimii doi ani, am fost cu prietenii si m-am distrat de minune. Pe langa faptul ca am vazut foarte multe femei frumoase, am avut si grija sa ma distrez. Sunt curios in acest an care va fi moda in ceea ce priveste costume de baie 2017.

Vreau ca in acest an sa merg intr-o statiune mult mai linistita, nu vreau sa mai merg la Costinesti sau la Mamaia. Chiar daca acolo sunt cele mai frumoase petreceri, as prefera sa ma odihnesc mai mult si sa ma bucur de frumusetea marii si a plajei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *