Ce trebuie sa stii pentru a face bani pe net

bani pe net

Salut, ma bucur ca ai ajuns aici, sper sa ai multe de invatat de pe acest blog. Vreau sa ma diferentiez de celelalte bloguri care te invata sa faci bani pe internet prin modul de a explica fiecare modalitate, am trecut si eu prin asta si stiu cum este sa citesti termeni folositi de cei vechi in online si sa nu intelegi absolut nimic.

Trebuie sa stii de la inceput ca nu se pot scoate bani de pe internet daca nu esti dispus sa faci unele sacrificii. In primul rand, trebuie sa iti placa ceea ce faci, sa te dedici oarecum si sa nu te gandesti numai la ziua in care o sa ajungi in fata bancomatului si ai sa-ti umpli buzunarele cu bani.

La inceput o sa fie mai greu, la fel ca fiecare debut. Nu te astepta la sume mari din prima, daca ar fi atat de usor toata lumea ar sta numai in fata calculatorului. Daca esti genul de persoana care nu este dispus sa munceasca catusi de putini pentru ceva profit, te sfatuiesc sa parasesti acest blog inca de acum, fara nici o lectie invatata.

Nu sunt un as in online, consider ca inca ma aflu la statutul de incepator, chiar daca activez in online de mai bine de 3 ani. In acesti 3 ani am invatat foarte multe lucruri, dar nu m-am dedicat destul de mult pentru a castiga sume impresionante de bani pentru ca inca sunt elev, iar principalul meu target este scoala. Insa, am ajuns sa-mi cumpar o tableta din bani de pe net, bani adunati in vreo 2-3 luni. O sa scriu modalitati de a face bani online incercate de mine, cele care stiu sigur ca dau randament.

Se poate, dar nu din prima. Asta le spun si prietenilor mei care ma plictisesc cu intrebarea „Cum sa fac bani pe net?”.

Sper sa reveniti si sa aveti ce invata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *